Με ποια κριτήρια να επιλέξετε την αίθουσα δεξιώσεων για τον γάμο σας;

gamos11

Με ένα «δέχομαι» ξεκινάνε όλα!

Συνήθως εκείνη την στιγμή είναι η μεγαλύτερη χαρά, αφού έπειτα έρχονται σιγά-σιγά στο μυαλό όλες οι δουλειές που πρέπει να γίνουν για έναν γάμο γεμάτο λάμψη, πρωτοτυπία, suspense και πολυτέλεια!

Μετά από την επιλογή νυφικού, ο αμέσως επόμενος και εξίσου μεγάλος προβληματισμός είναι η παράθεση της δεξίωσης του γάμου. Συνήθως πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένα κτήματα γάμου, τα οποία προσφέρουν τον εξωτερικό χώρο τους ή αίθουσες δεξιώσεων τις οποίες το κάθε υποψήφιο ζευγάρι θα επιλέξει και θα διαμορφώσει με τον δικό του τρόπο.

Και κάπου εδώ τίθενται τα ερωτήματα: «ποιος είναι ο καταλληλότερος χώρος;», «εσωτερικός ή εξωτερικός;», «ποιο πρέπει να είναι το μέγεθος του, ανάλογα με τους καλεσμένους μου;».

Ακόμα και αν δεν επιλέξετε κάποια εταιρεία, η οποία θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα εξής:

1. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν χώρο, ο οποίος να είναι ευχάριστος, με ατμοσφαιρικότητα και ένα περιβάλλον, το οποίο να είναι κατάλληλο για γαμήλια τελετή.

2. Η επάρκεια του χώρου είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, ο οποίος θα σας αποδεσμεύσει από το άγχος της χωρητικότητας και την πιθανότητα οι καλεσμένοι σας να στριμωχτούν.

3. Αν έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε κτήματα γάμου και αίθουσες δεξιώσεων, είναι σημαντικό να αναλογιστείτε την εποχή που θα γίνει ο γάμος και τις κλιματικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνες τις μέρες.

4. Το κόστος της αίθουσας είναι μία επίσης παράμετρος, η οποία θα καθορίσει την τελική σας απόφαση. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας και την εποχή που θα γίνει ο γάμος υπολογίζεται και το τελικό κοστολόγιο.

diakosmisi-01

Αν πρόκειται να παντρευτείτε και βρίσκεστε σε δίλημμα, δείτε μία gallery από φωτογραφίες, σε ένα από τα πιο δημοφιλή κτήματα του Νομού Αττικής!
Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές του την εταιρεία Ks Κτήματα Γάμου!