Γιορτή αλληλεγγύης και παζάρι αντικειμένων από το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας

Σε συνέχεια της συλλογής τροφίμων που πραγματοποίησε το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας και ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το Ανθρώπινο Δυναμικό και η Εύξεινος Λέσχη πραγματοποιεί σε εβδομαδιαία βάση συλλογή και διανομή τροφίμων και ενδυμάτων σε 60 περίπου οικογένειες της περιοχής μας. Η δράση αυτή επιβάλλει συνεχώς την ανεύρεση νέων εθελοντών και πόρων και επιπλέον τη χρήση, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που ακολουθούν, ενός ψυγείου και ενός ψυγειοκαταψύκτη για τη συντήρηση των τροφίμων που διατίθενται.

 Με αφορμή την ανάγκη συγκέντρωσης του απαραίτητου ποσού για την αγορά των δύο ανωτέρω ηλεκτρικών συσκευών αλλά και την οικονομική ενίσχυση της γενικότερης διαδικασίας, διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», του Μορφωτικού Συλλόγου «Προμηθέας» και του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το παιδί» η «Γιορτή Αλληλεγγύης 2014». Στο πλαίσιο της γιορτής αυτής θα πραγματοποιηθεί παζάρι αντικειμένων (bazaar με προσφορά από τους πολίτες ειδών οικιακής χρήσης, αναμνηστικών, δώρων, παιχνιδιών κ.α.) και αγορά αυτών αντί συμβολικού ποσού ως οικονομική ενίσχυση της συγκεκριμένης δράσης και συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού. Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο χώρο της πλατείας από τη χορωδία ενηλίκων του Μορφωτικού Συλλόγου «Προμηθέας» δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Καλούνται όλοι οι πολίτες, φορείς, σύλλογοι και οι αρχές της πόλης για τη συμμετοχή και ανάδειξη της σημαντικής προσπάθειας που γίνεται για την κάλυψη βασικών αναγκών ευπαθών οικογενειών της Βέροιας.