Το γλέντι του ΚΑΠΗ Βέροιας

Μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργάνωσε το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Βεροίας την περασμένη Δευτέρα στον προαύλιο χώρο του 2ου Δ.Σ. Βεροιας. Στην ανακοίνωσή της το ΚΑΠΑ αναφέρει: "Όλοι μας γίναμε μια ανθρώπινη αλυσίδα και γιορτάσαμε την λήξη των ομάδων του Κ.Α.Π.Η.(Χορωδίας, εργοθεραπειας, χορευτικού, γυμναστικής κ.α.). Τραγουδήσαμε μαζί με τη χορωδία του Κ.ΑΠ.Η. τραγούδια αξέχαστα που μας ταξίδεψαν σε νύχτες ξωτικές και ονειρεμένες!!Διασκεδάσαμε με το απολαυστικό σκετς της Κας Ασικίδου Παναγιώτα και της Κας Δέσποινας Καραβασίλη και λικνιστήκαμε στους ρυθμούς Οριεντάλ με τα υπέροχα κορίτσια, μαθήτριες της Σοφίας Παπαποστόλου από τη σχολή Χορού της Μελίνας Παπαδοπούλου.

Στο Τέλος χορέψαμε με την ζωντανή μουσική, συντρόφια με την ορχήστρα του Κου Πίκου. Την Εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κος Παυλίδης Παύλο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α . Βεροίας η Κα Γιαμουστάρη Αθανασία Διευθύντρια του Κ.Α.Π.Α η Κα Λευκοπούλου Αρτεμις Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Κ.Α.Π.Α Βεροίας.

Ευχαριστούμε τον Κο Γιοβανόπουλο Κώστα που στήριξε την επανασύσταση της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Τον Κο Παυλίδη Ανδρέα Διευθυντή 2ου Δ.Σ. Βέροιας για την συνεργασία του στην όλη εκδήλωση και την φιλοξενία στο προαύλιο χώρο του σχολείου ,την Κα Ελένη Αναγνώστου η όποια διεύθυνε την υπέροχη χορωδία του Κ.Α.ΠΗ. και την Κα Ελένη Σύγγα που συνοδεύσε την χορωδία με το ακορντεόν της".