Ποια προληπτικά μέτρα πήρε η Πρωτοβουλία για το Παιδί

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Λόγω των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα μας και για την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των ωφελούμενων παιδιών και νέων μας, αλλά και της δημόσιας υγείας, αποφασίστηκε:

1.Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας αναστέλλει τη λειτουργία του, μέχρι νεωτέρας. Το Κέντρο θα ρυθμίζει τα εσωτερικά θέματά του εφαρμόζοντας ειδικό πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης.

2.Το Κέντρο Αναφοράς, το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος της Βέροιας, αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι νεωτέρας. Τα έκτακτα και πολύ σοβαρά περιστατικά θα αξιολογούνται και θα αντιμετωπίζονται από το ειδικά εξουσιοδοτημένο στέλεχος της επιστημονικής ομάδας, που θα απαντά στο τηλέφωνο. Η τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 23310-23700 εξακολουθεί να λειτουργεί.

3.Οι δομές φιλοξενίας, δηλαδή το Σπίτι της Βεργίνας και η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων της Βέροιας, λειτουργούν κανονικά, όπως είναι φυσικό. Οι δομές αυτές δεν θα δέχονται επισκέψεις τρίτων, μέχρι νεωτέρας.

4.Το Πολυδραστικό Κέντρο της Βεργίνας-FRONT θα παραμείνει κλειστό.

5.Για θέματα σχετικά με τη Γενική Διοίκηση, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στον Πρόεδρο του ΔΣ στο τηλέφωνο 6944661092.