Βέροια: Κλείνει λόγω εργασιών η οδός Ελιάς

Elias ana

Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 533/2014 απόφαση του Δ.Σ Βέροιας στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια θα εκτελεστούν βαφές διαβάσεων και επισκευές του οδοστρώματος στην οδό Εληάς από Ανοίξεως έως Βενιζέλου.

Η διάρκεια των εργασιών στο παραπάνω τμήμα για την κατασκευή του νέου δαπέδου θα είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα 19-1-2015 από ώρα 07:00πμ έως και Σάββατο 24-1-2015 και ώρα 07:00πμ . Επειδή οι εργασίες γίνονται στο οδόστρωμα της οδού Εληάς, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό της οδού Εληάς και θα διοχετευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τις οδούς Ανοίξεως, Βενιζέλου και Μητροπόλεως.

Στα τμήματα της οδού Εληάς (Παστέρ – Βενιζέλου και Παστέρ - Ανοίξεως) που θα εκτελούνται εργασίες (εργοτάξιο) , θα τοποθετηθεί περίφραξη με πλαστικά στηθαία τύπου new jersey και πινακίδα Ρ7 (απαγορεύεται η είσοδος), στην αρχή και στο τέλος κάθε τμήματος.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί αλλαγή κατεύθυνσης κυκλοφορίας της οδού 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Δαβάκη έως τη συμβολή της με την οδό Παστέρ και της οδού Παστέρ, από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει ασφαλής κυκλοφορία των πεζών στα ήδη κατασκευασμένα πεζοδρόμια και πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και κατοικίες της οδού Εληάς.

Υπεύθυνος για την σήμανση και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας θα είναι η εργοληπτική επιχείρηση ΚΑΣΤΩΡ Α.Ε