Αναβλήθηκε η εκδήλωση «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η γυναίκα» λόγω Κορωνοϊού

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ανακοίνβωσε ότι λόγω της αυξημένης επιφυλακής που υπάρχει μετά και τα τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε πανελλαδικό επίπεδο,  και σύμφωνα με σχετική οδηγία του Δήμου Βέροιας, αναβάλλεται, για λόγους πρόληψης και ασφαλείας η προγραμματισμένη για το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ εκδήλωση προς τιμήν της Ημέρας της γυναίκας, που θα λάμβανε χώρα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

"Επιφυλασσόμαστε για επαναδιοργάνωση της ίδιας ή παρόμοιας θεματικής εκδήλωσης μετά την ύφεση διασποράς του Κορωνοϊού" αναφέρει η ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020 , ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας στο ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ- 10:00-14:00- «Χαρίζουμε τα μαλλιά μας , Χαρίζουμε δύναμη στις καρκινοπαθείς Γυναίκες» από το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας ειδικότητα κομμωτικής και το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν και τα προγραμματισμένα ΠΑΠ ΤΕΣΤ σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας και την μονάδα Οικογενειακού Προγραμματισμού Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) σε ωφελούμενες των κοινωνικών δομών του Δήμου Βέροιας.