Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας ευχαριστεί

Μετά την ολοκλήρωση των λατρευτικών εκδηλώσεων της πανηγύρεως του Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στον λαμπρό  εορτασμό της πανηγύρεως.

«Πρωτίστως στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας ο οποίος τίμησε με την παρουσία του του τον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής και προΐστατο της μεθεόρτου θείας λειτουργίας την Δευτέρα 4-2-2020.  Τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο ο οποίος χοροστάτησε στον εσπερινό της πανηγύρεως.

Τους ευλαβεστάτους Ιερείς, ιερομονάχους και ιεροδιακόνους  που συμμετείχαν στις λατρευτικές συνάξεις της πανηγύρεως.

Τους Βουλευτές του νομού μας κ. Τσαβδαρίδη Λάζαρο και κ. Μπαρτζώκα Αναστάσιο. Τον κ Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μουρτζίλα Στέργιο.                                                                  

 Τον κ Δήμαρχο μας  Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, καθώς και τους Δημοτικούς συμβούλους κ. Μπατσαρά Γεωργία, Πυρινό Δημήτριο, Βασιλειάδη Κωνσταντίνο.    

Τον στρατηγό κ. Κολοκούρη Σάββα διοικητή της ɪ  Μεραρχίας Πεζικού, τον ταξίαρχο κ. Καπραβέλο Π. υποδιοικητή της ɪ  Μεραρχίας Πεζικού και τον αντισυνταγματάρχη κ Παντελίδη Γρηγόριο διοικητή του 9ου  Επιτελικού Γραφείου. Τον διοικητή της Τροχαίας κ. Παρούτογλου Ιωσήφ.

Τον πρόεδρο του συλλόγου Βλάχων Βέροιας κ Πίσκο Δημήτριο ο οποίος μερίμνησε για την  όμορφη παρουσία των δεσποινίδων του συλλόγου, κ. Πίσκου Αναστασία  και κ. Μαστοροπούλου Διονυσία, με τις παραδοσιακές βλάχικες  φορεσιές, οι οποίες παραστάθηκαν δίπλα από την εικόνα της παναγίας μας της Ορφανοτρόφου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που κοπίασαν στην προετοιμασία της πανηγύρεως της ενορίας μας αλλά και όλους τούς ευλαβείς προσκυνητές που προσήλθαν για να τιμήσουν τη μεγάλα αυτή εορτή της Παναγίας μας και να ζητήσουν την ευλογία και τη χάρη της.

Ευχόμαστε η Παναγία μας να χαρίζει σε όλους υγεία, μακροημέρευση και κάθε καλό», αναφέρει η ανακοίνωση.