Ροτβάιλερ σκότωσε βρέφος - Τι λέει η μητέρα του

Σοκ στα Γλυκά Νερά. Ροτβάιλερ οικογένειας σκότωσε το τριών μηνών κοριτσάκι τους. Στις 10.00 το πρωί η μητέρα του μωρού το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με σοβαρά τραύματα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί της οικογένειας κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκε στο βρέφος προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα του βρέφους, η οποία έχεις επίσης άλλα τρία μεγαλύτερα αγόρια (σε ηλικία δημοτικού). Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες στιγμές λιποθύμησε και δίπλα της βρίσκεται γιατρός και ψυχολόγος. Με δυσκολία ψέλλισε πως έγινε το τραγικό περιστατικό μέσα στο σπίτι της. Η ίδια ήταν στο σπίτι ενώ ο άντρας της έλειπε. «Το σκυλί το είχαμε στο μπαλκόνι, όπως συνήθως. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, έσκισε την σήτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε μέσα στο δωμάτιο όπου ήταν το μωρό».

Από το αστυνομικό τμήμα Παιανίας σχηματίζεται δικογραφία ενώ υπάρχει και επικοινωνία με τον εισαγγελέα για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Το απόγευμα, με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: https://www.zougla.gr