Καλό ταξίδι αφεντικό!

Στην "Ημερήσια" πήγα για έξι μήνες το 1996 και έμεινα δεκαεπτά χρόνια. Ο Πέτρος Μπούθας ήταν το πρώτο μου αφεντικό ωστόσο από την πρώτη ημέρα ήταν ξεκάθαρος. "Δεν θέλω να με φωνάζεις ούτε αφεντικό, ούτε κ. Μπούθα. Σκέτο Πέτρο". 

Τόσο ο Πέτρος, όσο και οι συνεργάτες ο Παύλος, ο Μιχάλης και ο Παυλάρας με βοήθησαν να μπω στην δημοσιογραφία και δεκαεπτά χρόνια στην δουλειά, όλοι μαζί περάσαμε μεγάλες χαρές (γάμους, γεννήσεις, βαπτίσεις, μετακίνηση σε ιδιόκτητους άνετους χώρους, αύξηση των σελίδων κ.α.) και μεγάλες λύπες (απώλειες αγαπημένων προσώπων). Είχαμε γίνει σαν οικογένεια και η Ημερήσια ήταν το δεύτερο σπίτι μας. 

Ο Πέτρος Μπούθας ήταν άνθρωπος που κυκλοφορούσε στην πιάτσα. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις έξω το πρωί και να μην τον συναντήσεις κάπου. Το τελευταίο διάστημα χάθηκε όμως. "Έχει προβλήματα με την υγεία του" μου είχαν μεταφέρει παλιοί συνάδελφοι πριν καιρό ενώ πριν λίγες μέρες το μήνυμα ήταν πιο ξεκάθαρο. "Δεν είναι καλά ο Πέτρος". 

Ο Πέτρος έδωσε την μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν μπόρεσε να βγει νικητής. Την Δεύτερα (8/4) τα ξημερώματα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Καλό ταξίδι αφεντικό!