Επιμορφωτικό σεμινάριο έκανε η Ένωση Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιμορφωτικό σεμινάριο της Ένωσης Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας την Κυριακή 17 Μαρτίου. Τα μέλη της Ένωσης συγκεντρώθηκαν για να επιμορφωθούν πάνω σε ζητήματα που αφορούν τον καλλιτέχνη φωτογράφο από τους διακεκριμένους συναδέλφους Σπυρίδη Γεώργιο και Παπαιωάννου Κωνσταντίνο. Αντί εισόδου τα μέλη κλήθηκαν να προσφέρουν παιχνίδια και βιβλία στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα http://kkppdm.gr/ .

Με μεγάλη χαρά και ανταπόκριση όλα τα μέλη της Ένωσης αλλά και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα στήριξαν τις δομές του κέντρου και την Πέμπτη 21 Μαρτίου, ο συνάδελφος Παπαιωάννου Κωνσταντίνος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρου του ΔΣ Παπουτζή Λάζαρο για την παράδοση των δώρων στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Οι δράσεις της Ένωσης με σκοπό την επιμόρφωση των μελών της με κοινωνικό πάντα πρόσημο θα συνεχιστούν. Το Δ.Σ. είναι αποφασισμένο να είναι πάντα δίπλα σε κοινωνικούς φορείς και δομές που το χρειάζονται.

Σαν Δ.Σ. της Ένωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ένωσης που παραβρέθηκαν στο σεμινάριο, του δύο ομιλητές, τον χορηγό της εκδήλωσης κο Άγγελο Στελεκάτη https://stelekatis.com το ξενοδοχείο Ioannou Resort για τη φιλοξενία και όλους τους συναδέλφους ανα την Έλλάδα που στήριξαν την ενέργεια.