Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί

mousiko protovoylia

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά τους ακόλουθους συντελεστές της επιτυχούς διεξαγωγής της Ημερίδας της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βεροίας, με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός (Bullying): Το μέγεθος του προβλήματος και οι συνέπειες στην υγεία και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των νέων»:

1. Τους προσκεκλημένους ομιλητές από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τον κ. Πέτρο Σκαπινάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής , την κ. Τατιάνα Γκάτσα, Συντονίστρια του Παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού και τον κ. Γρηγόρη Μιχάλη, υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ιωαννίνων, για την πρόθυμη αποδοχή της πρόσκλησης και την εξαιρετική παρουσίαση του θέματος.

2. Την κ. Αναστασία Μαυρίδου, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, για την υποστήριξη που παρέσχε στην εκδήλωση.

3. Τον κ. Διονύση Διαμαντόπουλο , Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και την κ. Έφη Γώτη , Σχολική Σύμβουλο Νηπιαγωγών, για την παρουσία τους.

4. Τους εκπροσώπους του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη, του Στρατηγού-Διοικητή της 1ης Μεραρχίας, του Δημάρχου Βεροίας και του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

5. Τα παιδιά του Ευρωπαϊκού και Φωνητικού Συνόλου του Μουσικού Σχολείου Βεροίας και την μουσικοδιδασκάλισσα κ. Βιργινία Καραφούσια για την συγκινητική και άρτια καλλιτεχνικά παρουσία τους στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, που απέσπασε τα ευμενή σχόλια των παρισταμένων.

6. Την επιστημονική ομάδα του ΚΕΔΔΥ, που παραβρέθηκε σύσσωμη.

7. Την ΚΕΠΑ του Δήμου Βεροίας, που φιλοξένησε, για ακόμη μία φορά, πρόθυμα, εκδήλωσή μας.

8. Το κοινό, νηπιαγωγούς, δασκάλους , καθηγητές, γονείς και ενδιαφερόμενους πολίτες, που παρακολούθησαν την Ημερίδα.

9. Τα ΜΜΕ του Νομού μας, που ανέδειξαν και υποστήριξαν την εκδήλωση.