Βέροια: Ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια η ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές. Η συνάντηση έχει οριστεί στο πάρκο Ελιάς στις 10:30πμ.

Μια βόλτα με ποδήλατα στην καρδιά του κάμπου! Συναντιόμαστε στο πάρκο Ελιάς και απολαμβάνουμε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στις Ανθισμένες Ροδακινιές. Κατηφορίζουμε προς τον οικισμό της Μέσης, παίρνουμε το δρόμο για Κουλούρα, συνεχίζουμε προς το χωριό Άμμος. Στάση για νερό και κολατσιό. Επιστροφή στη Βέροια.

Η Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές είναι μια εύκολη διαδρομή σε άσφαλτο που απευθύνεται σε όλους. Συνολική διαδρομή: 17km. Υψομετρική διαφορά: 120m.

Προσοχή παιδιά κάτω των 13 ετών ΔΕΝ μπορούν να συμμετέχουν. Παιδιά άνω των 13 ΜΟΝΟ με την παρουσία και συμμετοχή γονέα/κηδεμόνα. Απαραίτητος εξοπλισμός: Κράνος. Προαιρετικός εξοπλισμός: Γάντια, Παγούρι με νερό.

Η δήλωση συμμετοχής δεν είναι υποχρεωτική, όμως συμπληρώνοντας τη φόρμα θα μβοηθήσετε πάρα πολύ στην οργάνωση της βόλτας καλύτερα για όλους!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://goo.gl/dXMUNB 

Δείτε όλη την κανονική διαδρομή των 17 χλμ. εδώ: https://goo.gl/XA3YHp 

Και για τους πιο απαιτητικούς – ειδική διαδρομή 43 χλμ. από τις Ανθισμένες Ροδακινιές, ψηλά στα στενά του Αλιάκμονα: https://goo.gl/9m696c 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Veria Cycling Club / Τμήμα Τροχαίας Βέροιας