Την βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας την Κυριακή 3 Μαρτίου, στο κτήμα Γκαντίδη.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε η ετήσια συνεστίαση του συλλόγου Κακρινοπαθών, μεταφέροντας το μήνυμα «Η πρόληψη σώζει ζωές».

Ο π. Παύλος Μπρούγκας, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη, ευλόγησε κι έκοψε την βασιλόπιτα.

Η Μαρία Γκασνάκη Παπαχαραλάμπους έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας και η πρόεδρος της χάρισε έναν σταυρό, στη μνήμη του αγαπημένου της εγγονού, Άκη Ψωμιάδη.

Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος το συλλόγου Μαρίνα Ψωμιάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Αντώνη Κουκουτέγου, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το νόστιμο γεύμα τους με τη συνοδεία κρασιού και αναψυκτικών και στη συνέχεια έσυραν τον χορό.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Βουλευτής ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θωμαή Στιόκα και Μαρία Παπαϊωάννου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Πίσκου και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, επαγγελματίες και φίλοι του συλλόγου.