Επιτυχημένο το αποκριάτικο πάρτι του ΚΑΠΗ Βέροιας

Την Τρίτη 26/02/2019 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το μασκέ πάρτυ στο ΚΑΠΗ ΒΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. Το αρχικό σύνθημα ήταν: «Σηκωθείτε από τα κρεβάτια και τους καναπέδες, ανοίξτε ξεχασμένα ντουλάπια, βάλτε ό,τι πιο περίεργο έχετε και ελάτε στο ΚΑΠΗ να ξεφαντώσουμε». Έτσι κι έγινε. Η διέλευση του κόσμου ξεκίνησε από τις 16:30 και σε μικρό χρονικό διάστημα, η αίθουσα κατακλύστηκε από καρναβαλιστές.

Οι γυναίκες του ΚΑΠΗ προετοίμασαν πιάτα γεμάτα νοστιμιές κι έτσι στήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι με πλούσια εδέσματα και ποτήρια γεμάτα κρασί. Στην συνέχεια, τα τραπέζια μπήκαν στην άκρη και το γλέντι και ο χορός δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Σε αυτό συνέβαλε φυσικά και η σπουδαία ορχήστρα που κυριολεκτικά τους «χόρεψε στο ταψί». Από δημοτικά, θρακιώτικα, ποντιακά, μακεδονίτικα, μέχρι και τα «παπάκια» χόρεψαν οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ μας.

"Οι άνθρωποι αυτοί μας δίδαξαν πως η 3η ηλικία ξέρει από πραγματική διασκέδαση. Και το γλέντι, λοιπόν, καλά κρατεί μέχρι και τις 22:30, όπου κλείσαμε με την υπόσχεση όλοι όσοι ήμασταν φέτος, να είμαστε και του χρόνου" αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΠΗ.