Με πολύ κέφι και ξεχωριστή επιτυχία το αποκριάτικο απογευματινό του Υφαδιού

Με πολύ κέφι και ξεχωριστή επιτυχία, έγινε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα ¨Πέστροφα¨ του Μπρούβαλη στον Άγιο Νικόλαο, το αποκριάτικο απογευματινό του Υφαδιού, με εξαιρετικό μενού και κρασάκι.

Η εθελόντρια-πρόεδρος κ. Ευγενία Ζάλιου-Μπασιακούλη, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις κυρίες που παραβρέθηκαν και τους καταστηματάρχες για τις προσφορές των δώρων, αναφέρθηκε στη δημιουργική εκπαίδευση που παρέχεται στο Υφάδι, στο θερμό κλίμα μεταξύ των μελών του και στις συνεχείς δράσεις που πραγματοποιούνται σε πολλαπλά επίπεδα. Οι δράσεις που διοργανώνονται και η καθημερινή παρουσία τους στη ζωή της πόλης, καθιστούν τον σύλλογο φορέα ουσιαστικής κοινωνικοποίησης των ενηλίκων ΑμεΑ της Νάουσας και της γύρο περιοχής, αλλά και μια ανοιχτή αγκαλιά.

Ευχαρίστησε, επίσης τους εθελοντές, που με την επαγγελματική τους ιδιότητα και τη συνέπειά τους, προσφέρουν εθελοντικά και αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την εκπαίδευση των παιδιών, καθώς και την στήριξή τους στα χειροτεχνήματα, αναφερόμενη και στο γέμισμα ψυχής που προκύπτει από τον εθελοντισμό. Τέλος, το μεγαλύτερο μέρος των ευχαριστιών απευθύνθηκε στους συμπολίτες, που με κάθε τρόπο, στέκονται δίπλα στην προσπάθεια του συλλόγου και χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, δεν θα μπορούσαν να υποστηριχτούν οι συνεχείς δράσεις, αφού το Υφάδι δεν λαμβάνει καμία κρατική επιχορήγηση και συντηρείται χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των Ναουσαίων.

Το μουσικό σχήμα με τον Λένο Χρήστο, Σιταρίδη Μάκη και Παπαδόπουλο Άλκη, σκόρπισε ένα ανεπανάληπτο κέφι, ενώ την βραδιά έκλεισε η λαϊκή κομπανία του Νίκου Ψαθά.