Οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας για την εξασφάλιση της μηνιαίας διανομής στους ωφελούμενους

Για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και την εξασφάλιση της μηνιαίας διανομής στους ωφελούμενους του για τους επόμενους μήνες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί τις ανάγκες του που αφορούν κατά κύριο λόγο:

α) Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες

β)Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες- οδοντόβουρτσες)

γ) Είδη βρεφικής περιποίησης (pampers, μωρομάντηλα κλπ).

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να αφήνει τις προσφορές-δωρεές, στα καλάθια που υπάρχουν τοποθετημένα στα super market “ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και DISCOUNT” καθώς επίσης και στις εγκαταστάσεις του στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, Τρίτη – Παρασκευή και ώρες 9:00-15:00.

Όσον αφορά τα είδη ένδυσης και υπόδησης η συλλογή και η διάθεση τους πραγματοποιείται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρες 9:00 - 14:00 στις εγκαταστάσεις του Παλιού Κοινωνικού Παντοπωλείου δίπλα στην Πολεοδομία του Δήμου Αλεξάνδρειας στην οδό Βεροίας.

Οι ανάγκες στα είδη αυτά εντοπίζονται κυρίως σε αντρικά ρούχα και παιδικά για έφηβους τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια .

Τέλος, σημειώνεται ότι οποιοδήποτε αγαθά μπορούν να προσφερθούν από πολίτες, επιχειρήσεις, φορείς κλπ είναι ευπρόσδεκτα ανεξάρτητα από τα είδη που αναγράφονται παραπάνω.