Βέροια: Επιτήδειοι με τηλεφωνική απάτη προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες

Με τηλεφωνική απάτη προσπαθεί κύκλωμα να αποσπάσει χρήματα στην Ημαθία από ανυποψίαστους πολίτες. Χθες, πολλοί Βεροιώτες δέχθηκαν τηλεφώνημα ότι το παιδί τους ήταν θύμα τροχαίου και χρειάζεται βοήθεια. Στην καταγγελία που μας έστειλε η αναγνώστρια αναφέρει:

"Τηλεφώνησαν στους γονείς της συναδέλφου μου και της είπαν πως η κόρη τους είχε ένα τροχαία και πως ήταν πολύ άσχημα. Έδωσαν το τηλέφωνο σε ένα κορίτσι , το οποίο έκλαιγε και έλεγε "μανουλίτσα μου δεν είμαι καλά" και μετά το πήρε ο υποτειθέμενος ιατρός και είπε ότι η κόρη τους ήταν πολύ άσχημα , μετά από ένα άσχημο τροχαίο.

Η μητέρα της, μέσα στην ταραχή και τον πανικό της , άρχισε να φωνάζει και ρώτησε που είναι . Αυτός της απάντησε "στο νοσοκομείο" και αυτή αμέσως το έκλεισε και έτρεξε εκεί . Έτσι , πιθανόν ο τύπος δεν πρόλαβε να αρχίσει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις .

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, την πληροφόρησε η νοσοκόμα πως πρόκειται για φάρσα και ότι έχουν ήδη έρθει άλλοι 20 πριν από αυτήν .

Έπειτα πήγαν στην αστυνομία, η οποία τους είπε να πάνε γρήγορα στο σπίτι τους γιατί ήταν πιθανόν κόλπο για ληστεία.

Ευτυχώς για αυτούς , όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους , δεν είχε συμβεί τίποτα . Αλλά σίγουρα έχασαν δέκα χρόνια από τη ζωή τους .

Μέχρι το βράδυ πήραν και σε μια ακόμη γνωστή της οικογένειας αλλά ευτυχώς αυτή είχε ενημερωθεί και δεν την πάτησε".