Ο ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΔΕΣΜΟΣ έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ημαθίας «Δεσμός» έκοψε την βασιλόπιτά του, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο καφέ «Foyer» της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Παρουσία των μελών του ΔΣ του «Δεσμού», τοπικών αρχών, πολιτευτών, εκπροσώπων φορέων και φίλων του συνεταιρισμού, ο αρχιμ. Καλλίνικος Λημνιώτης ευλόγησε κι έκοψε την βασιλόπιτα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» Ηλίας Γραμματικόπουλος και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Μία έκπληξη επεφύλασσε ο «Δεσμός» για την Περιφερειακή Σύμβουλο Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, η οποία από την θέση της ως πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, βοήθησε στο να βρουν θέσεις εργασία για τα παιδιά που εργάζονται στον «Δεσμό», μέσω της προώθησης των προϊόντων που κατασκευάζει ο συνεταιρισμός, ξύλινα αντικείμενα κ.α. σε εταιρείες.

Ο πρόεδρος της προσέφερε μία προσωπογραφία της, χαραγμένη πάνω σε ξύλο που κατασκευάστηκε σε μηχάνημα CNC, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης.

Στη συνέχεια έκοψε και μοίρασε την βασιλόπιτα. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι των εργαζομένων του «Δεσμού». Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν μικρά βασιλοπιτάκια. Ο τυχερός πήρε ως δώρο μία τσάντα με προϊόντα που παράγουν και τυποποιούν Κοι.Σ.Π.Ε. από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Βοργιαζίδη Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγορίαδης, η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας Νανά Καραγιαννίδου, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας, μέλη και φίλοι του «Δεσμού» κ.α., οι οποίοι απόλαυσαν τον καφέ τους συνοδευόμενο από εκλεκτά σπιτικά εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του «Δεσμού».