Παράσταση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Νάουσας στο ΙΚΑ

ergatiko parastasi

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, στα πλαίσια της καμπάνιας του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό σήμερα 4/12/2014 προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ Νάουσας.

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Νάουσας αναφέρει: "Οι ελλείψεις σε ιατρικό, βοηθητικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό όπως και σε υλικοτεχνικές υποδομές στις Πρωτοβάθμιες Μονάδες Υγείας είναι τραγικές. Άνεργοι και ανασφάλιστοι δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε γιατρούς, φάρμακα και εξετάσεις, ενώ και οι ασφαλισμένοι αναγκάζονται να πληρώσουν πολύ ακριβά το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό, που είναι η Υγεία.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, επαγγελματοβιοτέχνες, αγρότες, γυναίκες και νέους να διεκδικήσουν:

1. Την κάλυψη των Νοσοκομείου και ΙΚΑ με το απαραίτητο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες όλων των κατοίκων της περιοχής.

2. Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για ΟΛΟΥΣ χωρίς εξαιρέσεις.

Στα πλαίσια της καμπάνιας το Εργατικό Κέντρο Νάουσας οργανώνει σύσκεψη σήμερα Πέμπτη 4/12/2014, 7.00μ.μ στο Εργατικό Κέντρο, αύριο Παρασκευή αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Συνταξιούχων θα επισκεφθούν τον Περιφερειακό Διευθυντή ΠΕΔΥ και το Σάββατο 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης".