Την βασιλόπιτα έκοψε το ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτά του έκοψε ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες Δήμου Βέροιας, ενώ παράλληλα τελέστηκε ο αγιασμός του νέου έτους.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΜΑΕΔ, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, παρευρέθηκαν οι τοπικές αρχές, το προσωπικό, οι μαθητές, οι γονείς, οι εθελοντές και φίλοι του ΚΕΜΑΕΔ για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους ανταποδίδοντας ευχές αγάπης.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας π. Παντελεήμονας τέλεσε τον αγιασμό κι ευλόγησε την βασιλόπιτα, ενώ στη συνέχεια προσέφερε το ποσό των 1.500€ για τις ανάγκες του Κέντρου, στην εθελόντρια διευθύντρια του συλλόγου Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαηλίδου.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα χαιρέτησαν την εκδήλωση κι εξέφρασαν ότι τόσο ο Δήμος όσο και η Αντιπεριφέρεια θα υποστηρίζουν το σπουδαίο έργο του ΚΕΜΕΑΔ.

Ακολούθησε μπουφές όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν βασιλόπιτα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους μαθητές, το φλουρί έτυχε ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ενώ από την μεγάλη βασιλόπιτα τυχερή στάθηκε η Φυσικοθεραπεύτρια του Κέντρου η Κατερίνα Καραμελίδου.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θεόφιλος Κορωνάς, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Γιώργος Ορφανίδης, ο εκπρόσωπος του στρατού, η δημοτική σύμβουλος Θωμαή Στιώκα, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο Τάσος Γιάγκογλου μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας Μαρίνα Ψωμιάδου, η πρώην δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Βοργιαζίδη Αλεξάνδρα Ανανιάδου και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ολυμπία Σουγιουλτζή, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων, ενώ νωρίς το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης επισκέφθηκε το κέντρο για να εκφράσει τις ευχές του.