Οι Πρόσκοποι στο Καράβι των Ξωτικών

Στους Προσκόπους δεν λέμε αντίο... λέμε καλή αντάμωση στην επόμενη δράση...... τηρώντας τα λεγόμενα τους οι Πρόσκοποι της Βέροιας συνέχισαν με μια ακόμα εντυπωσιακή δραστηριότητα τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα «100 χρόνια προσφοράς Πρόσκοποι Βέροιας» αναζητώντας το «Ελιξίριο των Χριστουγέννων» στο πάρκο Εληας την Κυριακή 23/12/2018.

Περισσότερα από 100 μέλη της Προσκοπικής Κίνησης Λυκόπουλα –Πρόσκοποι –Ανιχνευτές – Ενήλικα Στελέχη - Παλαιοί Πρόσκοποι και δεκάδες μικροί φίλοι προσπαθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον να περάσουν από τα εμπόδια των καλικατζάρων για να κερδίσουν με τον δικό τους τρόπο τα συστατικά και να παρασκευάσουν το «Ελιξίριο» ...φυσικά και τα κατάφεραν με αποτέλεσμα όλοι μαζί να παρασκευάσουν και να απολαύουν μια υπέροχη ζεστή σοκολάτα και να πάρουν όλοι τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη που έκανε μια στάση στην μικρή Προσκοπική πολιτεία. Ανέπαφο δεν έμεινε ούτε το πειρατικό καράβι που είναι αραγμένο στην πλατεία Εληας αφού Λυκόπουλα και Πρόσκοποι μαζί με Ενήλικα Στελέχη έκαναν « Προσκοπικό ρεσάλτο» και κατάφεραν να σηκώσουν το δικό τους πανό βγαίνοντας και αναμνηστική φωτογραφία.

"Οι Πρόσκοποι της Βέροιας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια για την υποστήριξη της δραστηριότητας τους : Δήμο Βέροιας ως Διοργανωτή και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Βέροιας και Παλαιό Πρόσκοπο κ. Κώστα Βοργιαζιδη , την ΚΕΠΑ και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της κ. Ακριβοπουλο Λεωνίδα και την κ.Νανα Καραγιαννιδου , το Ζαχαροπλαστείο ΦΙΝΟ , τα S/M ΜΑΖΙ , βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟ , το βιβλιοπωλείο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ , το κατάστημα ΚΑΦΕΣ –ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ και φυσικά τον Καπετάνιο του καραβιου και το υπέροχο πλήρωμα του .Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο παιδαγωγικό μας έργο" αναφέρει η ανακοίνωση των Προσκόπων.