Το ΚΕΜΑΕΔ ευχαριστεί την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Βέροιας

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Βέροιας για την ευγενική προσφορά των 3.000 Ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, τα τρία τελευταία χρόνια, ο Δήμος Βέροιας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού, σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, πραγματοποιεί το μήνα Αύγουστο, πενθήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ, πέρα από τις χορευτικές εκδηλώσεις, υπάρχει άφθονο γεύμα και ποτό για τους παρευρισκόμενους, με ένα μικρό. αντίτιμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο μας διατέθηκε, διαβεβαιώνοντας μας πως θα είναι δίπλα μας συμπαραστάτες στο δύσκολο και σπουδαίο έργο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Λυκοστράτη Βασίλειο, Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής δημοτικούς σύμβουλους κ. Σιακαβάρα Αθανάσιο, κ. Παπαδίνα Πετρούλα, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη, κ. Παύλο Σαρημιχαηλίδη, κ. Ευστάθιο Βακάλη, κ. Σταυρίδη Αθανάσιο, κ. Ευάγγελο Μητρόπουλο, κ. Διονύσιο Καρολίδη, κ. Φάνη Κουτρουλιά αλλά και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.