Ολοκληρώθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βέροιας τα βιωματικά σεμινάρια για τον μητρικό θηλασμό

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά σεμινάρια για τον μητρικό θηλασμό που πραγματοποιήθηκαν από το μαιευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βέροιας από 1-7 Νοεμβρίου 2018. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τον εορτασμό στη χώρα μας της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού και είχαν σαν θέμα: Θηλασμός: Θεμέλιο Ζωής.

Το μαιευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βέροιας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις έγκυες που πήραν μέρος στα σεμινάρια καθώς και τις θηλάζουσες μητέρες με τα μωράκια τους που ομόρφυναν την εκδήλωση και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν 30 έγκυες και θηλάζουσες μητέρες.

Στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, τα τελευταία 4 χρόνια λειτουργεί το Τμήμα Προετοιμασίας για Γονεικότητα και Θηλασμού, όπου μπορούν έγκυες γυναίκες και οι σύντροφοί τους να παρακολουθούν ένα κύκλο σεμιναρίων εντελώς δωρεάν και να ενημερώνονται για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό , τον θηλασμό, την λοχεία και την περιποίηση του μωρού. Τα σεμινάρια ξεκινούν από τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και ολοκληρώνονται στις αρχές του ένατου μήνα. Πολύ σημαντικό κομμάτι αποτελούν οι επισκέψεις κατ’ οίκον που πραγματοποιούνται από τις μαίες του Κέντρου Υγείας κατά τις πρώτες 40 ημέρες επίσης εντελώς δωρεάν με στόχο την συμβουλευτική αλλά και την επίλυση τυχόν προβλημάτων θηλασμού. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2331026661 2331023861 2331022332.