Αγωνιστικός παλμός στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Βέροιας (φωτογραφίες και video)

mathites adedy

Με αγωνιστικό παλμό και με δυο συγκεντρώσεις συμμετείχαν οι Βεροιώτες στην πανελλαδική απεργία που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας που προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός αλλά και στα νέα εξοντωτικά μέτρα που «παζαρεύει» η κυβέρνηση με την Τρόικα. Συγκεκριμένα συγκέντρωση πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ Ημαθίας μαζί με μαθητές στην πλατεία Δημαρχείου και το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ωρολογίου. Συγκέντρωσε επιχείρησε να πραγματοποιήσει και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας αλλά δεν υπήρξε καθόλου ανταπόκριση από τα μέλη του.

adedy dimarxeio1

Στην πλατεία Δημαρχείου έγινε η απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. Εκτός από δημοσίους υπαλλήλους, στην διαμαρτυρία συμμετείχαν και μαθητές. Κοινό γνώρισμα στις τοποθετήσεις των ομιλητών η σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει.

adedy dimarxeio2

Μετά τις τοποθετήσεις, ακολούθησε πορεία στην πόλη. Επικεφαλής τέθηκαν οι μαθητές.

pame plateia1

Στην πλατεία Ωρολογίου συγκεντρώθηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ. Κι εκεί έγιναν ομιλίες ενάντια στην πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση στην χώρα αλλά και την πολιτική που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Πολιτική. Αμέσως μετά τις ομιλίες έγινε πορεία στο κέντρο της πόλης.

pame plateia2

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση του ΠΑΜΕ