Logo

Κέντρο Συμβουλευτικής Βέροιας: συνάντηση δικτύωσης – ενημέρωσης με τις Κοινωνικές Δομές και Υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου συνάντηση δικτύωσης – ενημέρωσης με τις Κοινωνικές Δομές και Υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας στο χώρο που στεγάζεται το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η δικτύωση των κοινωνικών φορέων, με απώτερο στόχο την αποτελεσματική μεταξύ τους διεπιστημονική συνεργασία για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι συμμετέχοντες/ουσες ενημέρωσαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του φορέα τους και ακολούθησε διάλογος.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εργαζόμενοι/ες εκπροσωπώντας τους παρακάτω φορείς: το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Αλεξάνδρειας, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Βοήθεια στο Σπίτι και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 – 16:00 Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3Α Τηλ. Επικ.: 2331065304 mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb