Οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης περνούν και από την Βέροια

Η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη, με αφορμή τον εορτασμό των τριών χρόνων από την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και στο πλαίσιο του προγράμματος "Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους", διοργανώνει, συντονίζει και επικοινωνεί δράσεις Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών σε όλη την Ελλάδα για 17 ημέρες.

Από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, σχολεία και φορείς εμπνέονται από τους Παγκόσμιους Στόχους και δημιουργούν παιδικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, δημόσιες δράσεις, κινηματογραφικές βραδιές, ενημερωτικές ημερίδες, συζητήσεις και εκθέσεις για να προωθήσουν σημαντικές τοπικές αλλαγές σε Αθήνα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κατερίνη, Λάρισα, Ρόδο, Σέρρες και Χαλκιδική.

Ταυτόχρονα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου προτρέπουμε τον κόσμο να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ και να πάρει μέρος στην εκστρατεία #17days17goalsgr, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον αγαπημένο τους Στόχο, δηλώνοντας πχ: Δεσμεύομαι να αλλάξω την καθημερινότητά μου ξεκινώντας με τον Στόχο 10!
#17days17goalsgr.

Είναι μία συνολική προσπάθεια διάδοσης και διασαφήνισης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης προς τους πολίτες, ένα εργαλείο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9
09:00-12:00 Μπορώ και εγώ
ΦΟΡΕΙΣ Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας & Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης»
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μεζεδοπωλείο-Ουζερί «Στάσου Μύγδαλα», Μητροπόλεως 12, Βέροια