Βράβευση του ΣΟΦΨΥ στα Healthcare Business Awards

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά σε μεγάλο club στη Βαρυπόμπη Αττικής, με συμμετοχή άνω των 400 ατόμων και πολλών επισήμων καλεσμένων από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, έγινε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 η απονομή των βραβείων Healthcare Business Awards 2018 που αποτελούν τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Υγείας.

Βραβεύτηκαν Φαρμακευτικές Επιχ/σεις, Νοσοκομεία, Ιατροδιαγνωστικά Κέντρα, Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι Ασθενών και φορείς από όλο το φάσμα της Υγείας.

Μεταξύ των τριών Συλλόγων που βραβεύτηκαν πανελλαδικά, είναι και ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας για τις «Δράσεις του με στόχο την ενημέρωση / ευαισθητοποίηση / πρόληψη».

Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη και σημαντική τιμή για το Σύλλογο, μια ηθική επιβράβευση των προσπαθειών του και μια δύναμη για τη συνέχιση και εντατικοποίηση των δράσεων και δραστηριοτήτων του.

Το βραβείο στην εκδήλωση παρέλαβε εκ μέρους του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ο Ψυχίατρος κ. Ηλίας Γραμματικόπουλος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου ενώ παραβρέθηκε και ο κ. Σωτήρης Κουπίδης, Πρόεδρος της Π.Ο. Κοι.Σ.Π.Ε. και σημαντικός συνεργάτης και υποστηρικτής της λειτουργίας και των δράσεων του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.