Επέστρεψαν από την κατασκήνωση τα παιδιά του κατασκηνωτικού προγράμματος ΑμΕΑ δήμου Αλεξάνδρειας

Ένα λεωφορείο γεμάτο χαρούμενα πρόσωπα αφίχθη σήμερα στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας. Επέστρεψαν, χαρούμενα και γεμάτα ευχάριστες εμπειρίες, τα παιδιά κατοίκων του Δήμου μας που συμμετείχαν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα που υλοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Αλεξάνδρειας για παιδιά με ειδικές ανάγκες, στην κατασκήνωση "Happy Days" στο Βατοπέδι Χαλκιδικής.

Παρόντες στην υποδοχή εκ μέρους του Δήμου Αλεξάνδρειας, ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κος Στέφανος Δριστάς μαζί με τον αρμόδιο υπάλληλο κο Χαράλαμπο Φωτιάδη. Ο κος Δριστάς αφού καλωσόρισε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους για τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλα επέστρεψαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Τα παιδιά είχαν αναχωρήσει για την κατασκηνωτική αυτή περίοδο στις 25 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μια υπηρεσία που υλοποιείται κάθε χρόνο από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, καλύπτοντας την ανάγκη των παιδιών για κοινωνικοποίηση, ξεκούραση και δημιουργία νέων εμπειριών.