Διευρύνεται η τοπική Ένωση Φωτογράφων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη δίμηνη συνάντηση για όλα τα μέλη της Ένωσης Φωτογράφων- Κ.Δ. Μακεδονίας.
Αυτή τη φορά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη Έδεσσα με τα περισσότερη μέλη της ένωσης παρόντα.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων για την πορεία διεύρυνσης της ένωσης στους 6 νομούς της Κ.Δ. Μακεδονίας, την είσοδο Ένωση νέων μελών.

Πραγματοποιήθηκε μια αναλυτική συζήτηση πάνω σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιφέρειας κυρίως στην αντιμετώπιση της μη νόμιμης απασχόλησης παραεπαγγελματιών αλλά και της ενέργειες που κάνει η ένωση με την νομική αρωγή της δικηγόρου της ένωσης.

Απόφαση όλων των Φωτογράφων είναι να συνεχίσουν να υλοποιούνται οι σκέψεις και οι προτάσεις για την προστασία του επαγγέλματος του επαγγελματία φωτογράφου - εικονολήπτη. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκαν συντονισμένες και κοινές κινήσεις τόσο σε τοπικό όσο και με την αρωγή της Ομοσπονδίας, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Εν όψη των νέων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν παρόντος του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, το επόμενο ραντεβού δόθηκε στη Βέροια στις 24 Σεπτεμβρίου