Logo

Κάλεσμα σε δράση από τους καταδρομείς

Από την Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Αγαπητά Μέλη και Φίλοι της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας, στις 17-7-2018, μετά την σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού για τη δασοπροστασία, ο Δήμαρχος Νάουσας ζήτησε από τη Λέσχη μας να βοηθήσουμε να καθαριστεί το πρανές από το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, μπροστά από το Κιόσκι έως την Αράπιτσα, μιας και αρχές Σεπτεμβρίου διοργανώνονται σημαντικές εκδηλώσεις και είναι ανάγκη το πρανές να είναι καθαρό από χόρτα, βάτα και σκουπίδια και η υπηρεσία του Δήμου αδυνατεί λόγω λειψανδρίας να ανταπεξέλθει.

Δίχως δισταγμό δεσμευτήκαμε να συνδράμουμε και ορίσαμε να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση το τελευταίο Σ/Κ του Αυγούστου (25+26 Αυγούστου).

Η προχθεσινή φωτιά που έκαψε ξερά φύλλα και κλαδιά έδειξε το πόσο επείγουσα είναι αυτή η παρέμβαση και δυστυχώς μας πρόλαβε πριν δράσουμε.

Το ότι επισημάνθηκε έγκαιρα από τη Λέσχη μας η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου δεν μας απαλλάσσει από την ευθύνη της αδράνειας.

Με την έγκριση ξύλευσης και από το Δασαρχείο Νάουσας προχωρούμε στην πραγματοποίηση της δράσης και καλούμε όλους όσοι έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να συμμετάσχουν.

Η Λέσχη μας χρόνια τώρα υπάρχει και βρίσκεται στη διάθεση οποιασδήποτε κρατικής ή δημοτικής αρχής, συλλόγου ή και ιδιώτη ακόμα που έχει την ανάγκη μας και προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να προσφέρει εθελοντικά και δίχως ανταπόδοση στο κοινωνικό σύνολο, μακριά από οποιαδήποτε “ταμπέλα”.

Αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε και καλούμε τον κάθε ένα πολίτη της Νάουσας να κινητοποιηθεί και, πέρα από επισημάνσεις και προτάσεις, να δράσει.

Προγραμματίστε λοιπόν τις δουλειές σας ώστε να είστε ελεύθεροι το ερχόμενο Σ/Κ. Ζητείστε να συμμετάσχουν και φίλοι σας.

Είναι αδιάφορο εάν πρόκειται για μέλη της Λέσχης ή όχι.

Για τη Νάουσα θα το κάνουμε".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb