Σύστημα αυτοάμυνας θα παρουσιαστεί την Κυριακή στη Νάουσα

street protection

Το σύστημα αυτοάμυνας / αυτοπροστασίας Street Protection System, είναι ένα αξιόπιστο, ρεαλιστικό και εύκολο σύστημα σύγχρονης αυτοάμυνας. Το σύστημα αυτό θα παρουσιαστεί στη Νάουσα, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου. Το σύστημα αυτοάμυνας / αυτοπροστασίας Street Protection System αποτελεί την απάντηση για την ανάγκη ασφάλειας του μέσου πολίτη κυρίως σε αστικό περιβάλλον. Στηρίζεται σε τεχνικές και θεωρίες επιβίωσης και απεμπλοκής από κρίσιμες καταστάσεις αντιπαράθεσης ή βίας καθώς και σε τεχνικές που προέρχονται από ρεαλιστικές καταστάσεις στο δρόμο (παρενόχληση, λεκτική βία, ενδοσχολική βία στα παιδιά, επιθέσεις, ληστείες, απόπειρες βιασμού για κοπέλες ή γυναίκες κάθε ηλικίας, ειδικές επαγγελματικές ομάδες, μοναχικά άτομα, άτομα τρίτης ηλικίας κλπ).

Βασικές αρχές της ψυχολογίας, της ανατομίας/ φυσιολογίας και της νομικής επιστήμης εντάσσονται στην εκπαίδευση του.

Οι τεχνικές του συστήματος είναι μελετημένες και δοκιμασμένες, ώστε να είναι 100% αποτελεσματικές εφόσον απαιτηθεί να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Το S.P.S απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα από την σωματική διάπλαση, την ηλικία, το φύλο, ή το επίπεδο φυσικής κατάστασης τους.

Η μεγαλύτερη καινοτομία του, είναι η εκπαίδευση πραγματικών σεναρίων (άοπλα και ένοπλα, με έναν οι περισσότερους αντιπάλους) που γίνεται σε προχωρημένο επίπεδο εκπαίδευσης.
To STREET PROTECTION SYSTEM έχει την επίσημη αναγνώριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (EOMA), και λειτουργεί σε πανελλήνιο επίπεδο επίσημη σχολή εκπαιδευτών αυτοάμυνας με πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και την δυνατότητα άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος του εκπαιδευτού /τριας χωρίς να απαιτεί την προηγούμενη ενασχόληση με κάποιο άθλημα ή μαχητικό σπορ.

Ορισμένες από τις εκπαιδεύσεις του, περιλαμβάνουν: λεκτική αντιπαράθεση, αντιμετώπιση λεκτικής βίας / απειλών, αρπαγές, κρατήματα, σπρωξίματα, προσπάθεια πνιγμού, χτυπήματα, άμυνα σε ειδικά περιβάλλοντα όπως αυτοκίνητο, ασανσέρ κλπ, εκπαίδευση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων, γυναικών, αμυντικές εφαρμογές σε επίθεση με αυτοσχέδια όπλα, ραβδί, μαχαίρι, πυροβόλα όπλα, ειδικές καταστάσεις βίας, πολλαπλοί αντίπαλοι, βιασμός, κλοπή, ληστεία, απαγωγή κ.λ.π.

Η Ακαδημία του συστήματος διενεργεί πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων, παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων σε συλλόγους, σχολεία, δήμους, εταιρίες φυλάξεων / προστασίας, ή ομάδες πολιτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία / ενημέρωση :
www. Streetprotection.gr / Fb: streetprotection /
Chief instructor: Θεοφιλίδης Αντώνης 6978 802 810

ΝΑΟΥΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 /
ΩΡΑ 11.00 π.μ ΕΝΗΛΙΚΕΣ -ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΩΡΑ 12.15 μ.μ -ΜΑΘΗΤΕΣ Δημοτικου- Γυμνασιου
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΑΡΑΠΙΤΣΑ»
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ 6998071109