Logo

Χωρίς τον Μητροπολίτη το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αλεξάνδρεια (φωτογραφίες)

Χωρίς τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αλεξάνδρεια. Ο Μητροπολίτης επικαλέστηκε το εθνικό πένθος (φωτιές και νεκροί στην Αττική) και δεν συμμετείχε. Όσον αφορά για την συμμετοχή του κόσμου, δεν είχε καμιά σχέση με τα δυο προηγούμενα συλλαλητήρια σε Βεργίνα και Βέροια. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν κάτι μεταξύ 500-1000 ατόμων.

Ομιλητής ήταν ο κ. Λυγερός ενώ στην εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης. Οι ομιλίες κινήθηκαν στο ίδιο πλαίσιο με αυτό των δυο προηγούμενων συλλαλητηρίων, ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική, ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμιά σχέση με την Μακεδονία κ.α.

Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν ήταν ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης, ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Βενιόπουλος, Όλγα Μοσχοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Αντώνης Καγκελίδης, ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τάσος Τασιόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το συλλαλητήριο στο Αlexandreia-gidas.gr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb