Logo

Αιμοδοσία για τους πληγέντες της Αττικής θα πραγματοποιήσει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας καλεί τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου και όλους τους συμπολίτες μας σε ΕΚΤΑΚΤΗ Αιμοδοσία (έως 3 Αυγούστου).

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: "Από τις μεγάλες πυρκαγιές που εδώ και τρεις ημέρες εξελίσσονται στην περιοχή της Αττικής αυτό που μένει είναι αποκαΐδια και πόνος. Η πρωτοφανής τραγωδία που έπληξε τον τόπο μας, άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, καμένα σπίτια και τεράστια οικολογική καταστροφή. Οι τραυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, αφού λόγω εποχής (καλοκαίρι ) τα αποθέματα είναι μειωμένα !!!!

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ !!!!!

Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει δίνοντας μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο του, που για κάποιους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ είναι πολύ σημαντικά, ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΖΩΗ !!!!

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας τις ώρες 09.00- 13.00μμ και 18.00μμ – 20.00μμ όπως και το Σαββατοκύριακο 10.00- 13.00 και να δηλώνουν πως πρόκειται για την Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Οι φιάλες που θα μαζευτούν θα διανεμηθούν στα νοσοκομεία της Αττικής όπου νοσηλεύονται όσοι έχουν πέσει θύματα της φονικής πυρκαγιάς.
Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή!

Υπεύθυνη αιμοδοσίας: κ. Χατζίδη Κατερίνα, τηλέφωνο :6974174331".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb