Logo

Εκδήλωση κατά των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 η εκδήλωση «Με την αγάπη οδηγό, σ’ ένα αερόστατο θα μπω!» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε συνεργασία με τους «Φίλους του καρναβαλιού» στο χώρο του Πάρκου Νάουσας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Δήμου Ηρωικής Πόλης της Νάουσας και περιελάμβανε δημιουργικές δραστηριότητες και αφήγηση παραμυθιού για παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κ. Νίκη Καρατζιούλα, Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας, ο Δήμαρχος Δήμου Νάουσας, κ. Νίκος Κουτσογιάννης, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νάουσας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, κ. Στέλλα Αραμπατζή, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Νάουσας, κ. Βαλσαμίδης Σταύρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάουσας, κ. Μάντσιος Δημήτρης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ημαθίας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, η Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας, κ. Αθανασία Γιαμουστάρη, ο εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ, κ. Σούλης Λιάκος.

Ευχαριστήριο

"Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συνεισέφεραν εθελοντικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, του χορηγούς μας και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ελπίζουμε και επιδιώκουμε σε συνέχεια της συνεργασίας και της συνδιοργάνωσης δράσεων με την τοπική κοινότητα ως αφορμή για συνάντηση και επικοινωνία , στοιχεία απαραίτητα για την πρόληψη, την ενδυνάμωση και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην συνδιοργάνωση και την υλοποίηση της, τους «Φίλους του Καρναβαλιού», την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και το Δήμο της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας.

Την επιχείρηση «Άνθη Φυτά κ. Σιάτρη Χρήστου» για την δωρεά φυτών, τα ζαχαροπλαστεία «Σούλα» για την δωρεά γλυκισμάτων και μπαλονιών, το καφέ «Νέον» για την παροχή ρεύματος.

Τον κ. Ανδρέα Αποστόλου για την ηχητική υποστήριξη της εκδήλωσης. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Αίρεσις», κ. Δημησιάρη Αργυρώ και τον κ. Κασαπίδη Γεώργιο για την αφήγηση παραμυθιού στους μικρούς μας φίλους.

Τα Μέλη του συλλόγου «Φίλοι του Καρναβαλιού» κύριους και κυρίες: Καράμπελα Βαγγελιώ Πρόεδρο, Βαρθολομαίου Σόφη, Δημητρίου Εύη, Κάππα Τασούλα, Σιαμίδου Ελένη, Γιάννη Πασχαλίνα, Παναγιώτου Δήμητρα. Τον κ. Πελτέκη Γεώργιο για την σχεδίαση της αφίσας της εκδήλωσης και την φωτογραφική κάλυψή της.

Τους εθελοντές : Απόσογλου Δώρα, Χατζηπέτρου Πόπη, Πανταζή Ελένη, Δίντση Έφη, Καλλιδάκη Στέργιο και όλους τους μικρούς βοηθούς μας.
Τέλος τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωση".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb