Βεργίνα: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία καθιερωμένη πεζοπορία προς τους Άγιους Πάντες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας "Αιγές", ακολουθώντας μια παράδοση πολλών ετών, διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη πεζοπορία που ξεκίνησε από την εκκλησία της Παναγίας και, ακολουθώντας το παλιό κατάφυτο μονοπάτι, κατέληξε σε πλάτωμα κοντά στο μοναστήρι των Αγίων Πάντων.

Μέσα σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, με καταπράσινα δέντρα, πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια και δροσερά καθάρια νερά, ο Σύλλογος προσέφερε στους οδοιπόρους την παραδοσιακή φασολάδα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα με κρασί.

Ο κόσμος αγκάλιασε και φέτος την εκδήλωση και η συμμετοχή ήταν δυναμική από μικρούς και μεγάλους κατοίκους της γύρω περιοχής, αλλά και λάτρεις της φύσης που ήρθαν από πιο μακριά!

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν με κάθε τρόπο την εκδήλωση και κυρίως στους εθελοντές που, με την προσωπική τους εργασία, φρόντισαν να καθαρίσουν το μονοπάτι και να οδηγήσουν με ασφάλεια τους περιπατητές μας: Δημήτρης Ζησέκας, Δημήτρης Κεφάλας και Αντώνης Παπχιάνος. Θερμές ευχαριστίες και στην Ελευθερία Παπαντώνη που βοήθησε σημαντικά στην τροφοδοσία της εκδήλωσης, ειδικά φέτος που η απουσία της αξέχαστης Βαλεντίνης Παυλίδου ήταν ιδιαιτέρως αισθητή σε όλους..

Με κίνητρο πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον τόπο μας, δίνουμε ραντεβού για του χρόνου" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.