Υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα, ομάδες και οικογένειες στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2017, με σκοπό την παροχή εξατομικευμένης ολιστικής προσέγγισης υποστηρίζοντας ή συνεργώντας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα, ομάδες και οικογένειες. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που κατοικούν στο δήμο και ειδικότερα σε όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, μετανάστες, ΑμΕΑ, ΡΟΜΑ, κτλ).

Επιπρόσθετα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινότητας σε θέματα που αφορούν στον τομέα της ψυχικής υγείας και τη διαμόρφωση μιας γενικότερης πολιτικής ψυχικής υγείας.

Να σημειωθεί ότι στο Κέντρο Κοινότητας τηρείται αυστηρά το απόρρητο και οι κώδικες δεοντολογίας και ηθικής.

Διεύθυνση: Σταδίου 51
Τηλ.: 2313 53826 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες λειτουργίας για το κοινό και τηλεφωνικά ραντεβού: καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 π.μ.-15:00 μ. μ.