Μεγάλη μάχη αεροσφαίρισης δόθηκε την Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Μεγάλο παιχνίδι αεροσφαίρισης διοργανώθηκε την Κυριακή το πρωί έξω από την Βέροια, στις εγκαταστάσεις παλαιού στρατοπέδου, που έχει παραχωρηθεί στον δήμο. Περισσότερα από 80 μέλη ομάδων από πολλά σημεία της χώρας, έδωσαν ραντεβού στην Αγία Βαρβάρα, έστησαν την εικονική τους μάχη κι έζησαν στιγμές δράσης πάνω στο προκαθορισμένο σενάριο (επίθεση και κατάληψη πολυβολείων που ελέγχει ο αντίπαλος).

Πριν την έναρξη, το πεδίο της μάχης επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη, ενημερώθηκε για το άθλημα που κερδίζει συνέχεια φίλους στην Βέροια και υποσχέθηκε στήριξη στην διοργάνωση πανελληνίου τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Σε δηλώσεις το μέλος της ομάδας της Βέροιας Ιάκωβος Σαριόγλου τόνισε ότι η αεροσφαίριση ήρθε στην Βέροια το 2011, από τότε και ύστερα πολλοί είναι εκείνοι που εντάχθηκαν στην ομάδα και συμμετέχουν στα παιχνίδια.

Στην μάχη που δόθηκε στην Βέροια, είδαμε ότι στην αεροσφαίριση συμμετέχουν και πολλές γυναίκες. Η Αλεξάνδρα Ζαρογιάννη, μέλος της ομάδας της Βέροιας μας είπε είναι εύκολο για τις γυναίκες που αγαπούν την δράση να συμμετάσχουν στα παιχνίδια.

{jlex}flickr:72157664565010617{/jlex}