Σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού τα Παιδιά της Άνοιξης

Την Τετάρτη 14-2-2018 μια ομάδα ωφελούμενων του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επισκέφτηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Avena 97.7 στην Αλεξάνδρεια, προκειμένου να μιλήσουν για την αγάπη και τη σημασία της στις ζωές των ανθρώπων αλλά και να αφιερώσουν τραγούδια σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουν το κοινό για τον ετήσιο χορό του συλλόγου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/2 στο κέντρο διασκέδασης Music Hall Σείριος στο Μακροχώρι Ημαθίας και ώρα 8:30 μ.μ καθώς επίσης και να τους πληροφορήσουν ότι 14 Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης - αφύπνισης για τις συγγενείς καρδιοπάθειες. Μέσω του ραδιοφώνου λοιπόν, έστειλαν μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας, στα παιδιά που γεννιούνται με καρδιακά προβλήματα.

Οι ωφελούμενοι απόλαυσαν την εμπειρία καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν για λίγο ραδιοφωνικοί παραγωγοί και να αφεθούν στην μαγεία του ραδιοφώνου.

peris

Κούρεμα και ξύρισμα

Τη Δευτέρα στις 12-2-2018, έπειτα από ιδιωτική πρωτοβουλία του ΜπαρμΠέρη, Περικλή Φεζόπουλου, 10 ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» επισκέφτηκαν το «παραδοσιακό» κουρείο. Εκεί κουρεύτηκαν και ξυρίστηκαν δωρεάν, έχοντας μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης, καθώς ο ιδιοκτήτης, με την ευχάριστη διάθεση του έκανε τους ωφελούμενους περισσότερο όμορφους αλλά και χαρούμενους.