Logo

Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Υπαπαντής του Χριστού ευχαριστούν

Από τους ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Μετά την ολοκλήρωση των λατρευτικών εκδηλώσεων της πανηγύρεως του Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας, οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στον λαμπρό εορτασμό της πανηγύρεως.

Πρωτίστως στόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας ο οποίος τίμησε με τη χοροστασία του τόν πανηγυρικό εσπερινό της εορτής και προΐστατο του πανηγυρικού συλλειτούργου την μεθέορτο Κυριακή 4-2-2018 με τον Θεοφιλέστατο επίσκοπο Χαϊνούφκα από την εκκλησία της Πολωνίας.

Τους ευλαβεστάτους Ιερείς, ιερομονάχους, ιεροδιακόνους και μοναχούς που συμμετείχαν στις λατρευτικές συνάξεις της πανηγύρεως.

Τους χορούς των ιεροψαλτών οι οποίοι με τίς υπέροχες ψαλμωδίες τους χάρισαν σε όλους μας στιγμές βυζαντινής μεγαλοπρέπειας και κατάνυξης. Ιδιαίτερα τον ελλογιμώτατο κ Ιωάννη Λιάκο καθηγητή της ΑΕΑ Βελλά και πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Θεσσαλονίκης, ο οποίος έψαλλε με τη χορωδία του στον εσπερινό της πανηγύρεως, τον κ. Γωνιάδη Παναγιώτη πρωτοψάλτη και καθηγητή πού έψαλλε με τη χορωδία του την κυριώνυμη ημέρα και τον κ. Ζουμή Ραφαήλ, ο οποίος έψαλλε τήν μεθέορτο Κυριακή μεταφέροντας στη λειτουργική μας σύναξη το πατριαρχικό ύφος.

Τον κ Δήμαρχο μας Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, τους κ Περιφερειακούς Συμβούλους Καρατζιούλα Νίκη και Τεληγιαννίδη Θεόφιλο, τους εκπροσώπους της 1ης Μεραρχίας Βέροιας τον υποδιοικητή ταξίαρχο κ. Κορδούλη Παναγιώτη και τόν υπολοχαγό κ Μαρμάγγελο Νικόλαο, τον διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα και τον κ. Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Διονύση Διαμαντόπουλο καθώς και όλους τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Την πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων κ Μάλαμα Έλη η οποία μερίμνησε για την τόσο όμορφη παρουσία των δεσποινίδων του Λυκείου με τις παραδοσιακές βεροιώτικες φορεσιές, οι οποίες παραστάθηκαν δίπλα από την εικόνα.

Τις δεσποινίδες του Λυκείου Ελληνίδων Γεγιτσίδου Φιλιώ, Δέσποινα Στράλη, Καλφοπούλου Μαρία, Ντόβα Μαρία, Κουκουτέγου Παναγιώτα και Κελεπούρη Μαρία οι οποίες μετέφεραν παλιές μνήμες της παράδοσης της πόλης μας και σήκωσαν το βάρος της ορθοστασίας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που κοπίασαν στην προετοιμασία της πανηγύρεως της ενορίας μας αλλά και όλους τούς ευλαβείς προσκυνητές που προσήλθαν για να τιμήσουν τη μεγάλα αυτή εορτή της Παναγίας μας και να ζητήσουν την ευλογία και τη χάρη της.

Ευχόμαστε η Παναγία μας να χαρίζει σε όλους υγεία, μακροημέρευση και κάθε καλό.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb