Logo

Φόλες στην Βεργίνα

Δίποδο κτήνος αποφάσισε να δώσει βασανιστικό τέλος στη ζωή αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων που βρέθηκαν έξω άπο τις αυλές τους παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο χωριό της Βεργίνας ρίχνοντας φόλες.

Παρά την άμεση κτηνιατρική φροντίδα των ιδιοκτητών τους και κατοίκων που θέλησαν να τα βοηθήσουν,όλα δυστυχώς πέθαναν τις επόμενες ώρες και ημέρες που ακολούθησαν.

Κάποιοι επέλεξαν φαίνεται το ρόλο του διαχειριστή του θέματος των αδέσποτων, αφαιρώντας με αργό και επώδυνο θάνατο τη ζωή των αθώων τετράποδων φίλων του ανθρώπου, επειδή ενοχλούνται από το γάβγισμα ή την παρουσία τους έξω στο δρόμο.

Προσπαθούν να καλύψουν το κενό που αφήνει η καθόλα αρμόδια για το θέμα αυτό δημοτική αρχή με την ανυπαρξία σοβαρής προσέγγισης και αντιμετώπισης του, εκφράζοντας ταυτόχρονα μέρος της αρρωστημένης ψυχικής και πνευματικής τους υπόστασης.

Με αγανάκτηση πολίτης της Βεργίνας

Σχόλιο Πληροφοριοδότη: Με το σημερινό νομικό πλαίσιο καμία Δημοτική αρχή δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα. Η μόνη λύση είναι να μην αφήνουν οι "φιλόζωοι" πολίτες ζώα στον δρόμο. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb