Logo

Επίσκεψη Μητροπολιτών από την Ουκρανία στην Μητρόπολη - Εξόρμηση Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα Τρίκαλα

Κατά το τριήμερο 27 έως και 29 Δεκεμβρίου οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βινίτσης κ. Συμεών και Ζιτόμερ κ. Νικόδημος από την εκκλησία της Ουκρανίας επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας.

Τους υποδέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους αυτές τις εόρτιες ημέρες.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας οι δύο Αρχιερείς με τη συνοδεία τους επισκέφθηκαν, ξεναγήθηκαν και προσκύνησαν στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας, στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνης καθώς και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

{jlex}flickr:72157690850390064{/jlex}

Εξόρμηση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Εκατό νέοι με συνοδούς τους καθηγητές ξεκίνησαν για να προσκυνήσουν αρχικά τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Κατά το ιερό προσκύνημα την ομάδα των νέων υποδέχτηκε ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

{jlex}flickr:72157691626420795{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb