Logo

Τα κάλαντα έψαλαν στον Μητροπολίτη – H Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Μητρόπολης

Το διήμερο 22 και 24 Δεκεμβρίου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως μπάντες, σωματεία, σύλλογοι καθώς και πολλά παιδιά έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

{jlex}flickr:72157663946022278{/jlex}

Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βεροίας

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το πρωί, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βεροίας.

{jlex}flickr:72157663941908788{/jlex} 

«Το νόημα των Χριστουγέννων». Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Βέροια

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βέροια πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Το νόημα των Χριστουγέννων».

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Βεροίας υπό τη διεύθυνση του κ. Χρυσοβαλάντη Κυριακίδη ερμήνευσαν διάφορες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το δεύτερο μέρος επιμελήθηκαν οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όπου ανέγνωσαν ποιήματα και έπαιξαν την Θεατρική Παράσταση «Ο Σκρουτζ και το Πνεύμα των Χριστουγέννων»

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής.

Στο τέλος της γιορτής ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

{jlex}flickr:72157661896827447{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb