Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών επισκεύτηκε το ψυχιατρικό θεραπευτήριο "Ασκληπιός"

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών, υπό την διεύθυνση του Δημ. Τελλίδη λόγω απουσίας της χοράρχου μας Κατερίνας Λαγιώνη, επισκέφθηκε το ψυχιατρικό θεραπευτήριο "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ'' ιδιοκτησίας του (Μικρασιάτη εκ Καππαδοκίας) Σίμου Δερέ.

Τα μέλη της χορωδίας αφου συνομίλησαν και γνωρίστηκαν με τους ασθενείς και το προσωπικό της κλινικής έψαλλαν Μικρασιάτικα και ποντιακά κάλαντα με έκδηλη την ευχαρίστηση στα πρόσωπα τους.

"Ευχαριστούμε τον διευθυντή κ.Μάνο Δερέ για την πρόσκληση και την φιλοξενία μας στην καθ'όλα υπερσύγχρονη καθαρή και εξοπλισμένη θεραπευτική μονάδα που είναι κόσμημα στην Κεντρική Μακεδονία. Αναχωρήσαμε με την ικανοποίηση οτι η επίσκεψη μας αυτή συνέβαλε στις προσπάθειες και στους σκοπούς του ιατρικού προσωπικού να επανεντάξει στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους με αυτήν την ιδιαιτερότητα της ασθενείας τους" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Επόμενη δραστηριότητα της χορωδίας είναι οι επισκέψεις την παρασκευή 22/12/17 στο Επισκοπείο, στην Περιφέρεια και στο Δημαρχείο.