Καραβασίλης: "Ο Μαρκούλης προσπαθεί να σπείρει καινά δαιμόνια στους συναδέλφους μας"

Απάντηση στην πρόσφατη δήλωση Μαρκούλη εξέδωσε ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Δυστυχώς πριν ακόμα κοπάσει ο θόρυβος από τις Δικηγορικές εκλογές και πριν καν προλάβω να αναλάβω την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, ο συνάδελφος και «φίλος» Αντώνης Μαρκούλης προσπαθεί, από τα μέσα ενημέρωσης, να σπείρει καινά δαιμόνια στους συναδέλφους μας και να παραπλανήσει τη κοινή γνώμη για τα τεκταινόμενα στο Σύλλογό μας.

-Τον ενημερώνω, αν δεν το έχει αντιληφθεί, ότι οι Δικηγόροι με ψήφισαν για να τους διοικήσω χρηστά, με συνέπεια στις αρχές μου και με ήθος, σύνεση και πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας με όλα τα μέλη του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου, ώστε να προωθηθούν για επίλυση όλα τα θέματα που αφορούν στον κλάδο μας –και άρα και καθένα από εμάς ξεχωριστά- εκ των οποίων μάλιστα κάποια είναι «καυτά» και δεν επιδέχονται αναβολής.

-Του δηλώνω ότι ως νέος Πρόεδρος δεν θα δεχθώ καμία κίνηση που θα ποδηγετεί το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου μας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν προσωπικά ή πολιτικά συμφέροντα ή πολιτικές φιλοδοξίες, απ’ όπου και αν προέρχονται.

-Τον καλώ να συνεργαστούμε όλοι μαζί για την εξυπηρέτηση του σκοπού του Συλλόγου μας και την κατοχύρωση της αξιοπρέπειας των συναδέλφων μας.

Το δικηγορικό σώμα δεν έχει την πολυτέλεια για καθυστερήσεις στην επίλυση των προβλημάτων του και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διχάσει τους συναδέρφους μας".