Logo

Ευχαριστήριο Φώτη Καραβασίλη

Ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης έκανε την εξής δήλωση:

"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους μου που ψήφισαν και την δεύτερη Κυριακή 3 Δεκέμβριου 2017 στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, και μου έκαναν τη τιμή να με κρίνουν άξιο για το αξίωμα αυτό.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα αυτή και θα αγωνίζομαι καθημερινά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ τους φίλους και συνεργάτες μου που ήταν συνεχώς δίπλα μου, όλους και έναν-έναν ξεχωριστά.

ΚΑΛΩ κάθε συνάδελφό μου Δικηγόρο, και αυτούς που με ψήφισαν αλλά και όσους δεν το έκαναν, όμως είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για μένα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να παλέψουμε όλοι μαζί, εντός και εκτός Διοικητικού Συμβουλίου, για μια καλύτερη δικηγορία για όλους μας, για μια αποδοτικότερη δικαιοσύνη για την κοινωνία, γιατί ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας είναι το σπίτι μας και έχουμε την ευθύνη όλοι μας να διευρύνουμε το κύρος του, να τον υπηρετούμε με αίσθημα ευθύνης και να τον καταστήσουμε, ως πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της Ημαθίας, πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και αρωγό στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας.

Ιδιαίτερα ΚΑΛΩ τα νέα παιδιά -αγόρια και κορίτσια- να ονειρευτούν, να ανοίξουν τα φτερά τους, να κρατήσουν το ήθος που πρέπει στον Δικηγόρο, να εργάζονται με ζήλο για τα συμφέροντα του εντολέα τους και να μη φοβούνται τίποτα. Να είναι σίγουροι ότι Πρόεδρος και το Δ.Σ. θα είμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb