Logo

Εκλογές δικηγόρων: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι και οι στόχοι του υποψηφίου προέδρου Φώτη Καραβασίλη (video)

Τους υποψηφίους της παράταξής του "Μαχόμενοι Δικηγόροι" και τους κεντρικούς στόχους της παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι η παράταξη αποτελείται από οκτώ υποψηφίους (έως οκτώ σταυρούς βάζουν οι ψηφοφόροι δικηγόροι) οι οποίοι είναι και στην πράξη μαχόμενοι δικηγόροι.

Στην παράταξη λοιπόν είναι οι Δημήτρης Μπατζιάκας, Γιώργος Χατζόγλου, Σοφία Ζεμπέκη, Παναγιώτης Δαβόρας, Θωμάς Παπαδόπουλος, Κώστας Τσιλιγκερίδης, Δημήτρης Λιάπης και Μιχάλης Χασιώτης. Την παράταξη στηρίζει, σύμφωνα με τον κ. Καραβασίλη και ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Ζυγουλιάνος. "Αν και οι υποψήφιοι πρόεδροι ψηφίζονται ξεχωριστά, συνηθίζεται ο κάθε πρόεδρος να έχει δίπλα του μια ομάδα δικηγόρων. Η δική μου ομάδα είναι η καλύτερη" σχολίασε ο κ. Καραβασίλης.

 

Αναφορικά με τους στόχους, ο κ. Καραβασίλης είπε ότι η μόνη υπόσχεση που δίνει η παράταξη είναι ότι θα αγωνιστεί με όλη της την ψυχή για τα προβλήματα των δικηγόρων αλλά και σε άλλα ζητήματα που θα πάνε το νομό Ημαθίας μπροστά. Επίσης είπε ότι θα δώσει μεγάλη μάχη για να σωθεί το παλαιό δικαστικό μέγαρο.
Άλλοι στόχοι της παράταξης είναι η διατήρηση των Ειρηνοδικείων Νάουσας, Αλεξάνδρειας, οι συνεχείς συνελεύσεις, η καθιέρωση γραφείου συμβούλου που θα συγκεντρώνει προβλήματα δικηγόρων και θα τα μεταφέρει στην διοίκηση του συλλόγου και τέλος το μεγαλύτερο άνοιγμα του συλλόγου στην κοινωνία.

Στις εκλογές θα ψηφίσουν 299 μέλη (313 μέλη πριν την κρίση).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb