Logo

Ποιοι βραβεύθηκαν στην ετήσια γιορτή εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί (φωτογραφίες)

Την δεύτερη ετήσια εκδήλωση προς τιμή των Εθελοντών της διοργάνωσε η Πρωτοβουλία για το Παιδί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο Κέντρο «Ακρόπολη». Μία εκδήλωση θεσμός, αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με κέφι και διάθεση στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Εύα Ιεροπούλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις του Συλλόγου και την οικονομική ενίσχυση που δέχεται από τους εθελοντές, κάθε ηλικίας και ειδικότητας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης από τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές της Πρωτοβουλίας.

Η βράβευση ξεκίνησε με τους υγειονομικούς εθελοντές. Γιατρούς, οδοντίατρους και φαρμακοποιούς που παρέχουν δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά, όταν αυτό χρειαστεί.

Βραβεύτηκε:

Η Φαρμακοποιός, Ειρήνη Αναξαγόρου – Παπιάνου

Η Μικροβιολόγος, Σοφία Εφραιμίδου

Ο συνταξιούχος, Παιδίατρος Γιώργος Καραϊωσήφ

Η Δερματολόγος, Αντωνία Μανουσάρη

Ο Γυναικολόγος, Νίκος Τσαμπάζης

Η Ψυχίατρος, Ειρήνη Τσίρκα

Η Μικροβιολόγος, Ευτυχία Υγροπούλου

Ο Οδοντίατρος, Στράτος Χατζόπουλος

Ακολούθησε η βράβευση των εθελοντριών του δημιουργικού τμήματος. Γυναίκες που διαθέτουν το ταλέντο, τις ιδέες και την επιδεξιότητά τους παράγοντας εξαιρετικά αντικείμενα τέχνης ή χρηστικά, δουλεύοντας σχεδόν όλο τον χρόνο συμβάλλοντας ουσιαστικά την οικονομική ενίσχυση της Πρωτοβουλίας. Τα προϊόντα τους διατίθενται στα bazaar ή στο FRONT.

Βραβεύθηκαν:

Οι δημιουργοί και δασκάλες, Κική Καστούδη και Μάρα Κοκκίνου

Οι διοργανώτριες των bazaar, Γιό Κοντοπούλου και Φωτούλα Στεργιοπούλου

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι εθελοντές μαθησιακής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης και συνοδείας. Εθελοντές που βρίσκονται κοντά στα παιδιά και που με υπευθυνότητα, υπομονή και προθυμία βοηθούν στην μαθησιακή πρόοδο των παιδιών και την καλλιέργεια δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα τα συνοδεύουν στις εξωτερικές δραστηριότητες.

Βραβεύτηκε:

Η 1η ομάδα, που αποτελείτε από τις Τάνια Ανδρεάδου, Βαρβάρα Ζουμπόδη και Αλεξάνδρεα Ιωσηφίδου

Η 2η ομάδα, που αποτελείτε από τις Ελένη Μπακαλούδη (εκμάθηση ξένων γλωσσών), Λίτσα Παπαδοπούλου και Νανά Παπαϊωάννου (υποστήριξη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας)

Η 3η ομάδα, που αποτελείτε από τις Σοφία Παύλου (από τις πρώτες εθελόντριες), Ιφιγένεια Ρήγα και  Λίτσα Σίμου (υποστήριξη στα μαθησιακά)

Ακολούθησε η βράβευση των εθελοντών σίτισης. Εθελοντές που εξασφαλίζουν το καθημερινό φαγητό, είτε μαγειρεύοντας είτε προμηθεύοντας τις πρώτες ύλες.

Βραβεύτηκε:

Η 1η ομάδα που αποτελείτε από τους Ρούλα Ανδρονικίδου (μαγείρισσα) και Μέρκος Κούγκας (ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου)

Η 2η ομάδα που αποτελείται από τους Μαρία Λαζαρίδου (μαγείρισσα), Κατερίνα Νίκου και Γρηγόρης Κοτζαχρήστος (ιδιοκτήτες ιχθυοπωλείου)

Τέλος βραβεύθηκαν εθελοντές από τον τομέα του αθλητισμού και πολιτισμού. Φορείς, σύλλογοι και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν τον τομέα, κι έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά της Πρωτοβουλίας, προσφέροντας την ευκαιρία της δημιουργικής απασχόλησης με το χόμπι που τα ταιριάζει.

Βραβεύτηκε:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ». Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Στάθης

Ο Σύλλογος Παγκρατίου Αθλήματος «ΗΜΑΘΙΩΝ». Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν ο προπονητής – παιδαγωγός Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Λαδόπουλος

Το Ωδείο Φίλιππος. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η Νίκη Μπραβάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Στρατηγός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, επαγγελματίες της πόλης και φίλοι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Στο μουσικό πρόγραμμα ήταν το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Κιβωτός».

{jlex}flickr:72157689752318515{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb