Logo

Για προετοιμασία στην Αυστρία το αλπικό τμήμα του Ε.Ο.Σ Νάουσας

Αναχώρησε την Παρασκευή 13/10/2017 για προετοιμασία στον παγετώνα Hintertux της Αυστρίας, το αλπικό τμήμα του Ε.Ο.Σ Νάουσας.

Οι δώδεκα αθλητές του συλλόγου μας θα προετοιμαστούν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, υπό την επίβλεψη των δύο προπονητών, της Θωμαής Λεφούση και του Αλέξανδρου Μίσκοβιτς. Οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν προπόνηση σε εξαιρετικές συνθήκες χιονιού, καθώς η προετοιμασία τους θα διαρκέσει από τις 20/10/17 έως τις 30/10/17.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο έφορος του αλπικού τμήματος κ. Πέτρος Καρυδάς.

Στον Αριστοτέλειο Δρόμο

Εξαιρετική η παρουσία των αθλητών του Ε.Ο.Σ Νάουσας στο πρώτο Αριστοτέλειο δρόμο αντοχής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 22/10/2017.

Στην κατηγορία των ανδρών στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων ο Γιώργος Αναστασιάδης τερμάτισε στην πρώτη θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των γυναικών, η Γωγώ Νιμπίτη στο ίδιο αγώνισμα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, στη δεύτερη θέση τερμάτισε Μαριλίζα Νιμπίτη κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο και στην τρίτη θέση η Μάρα Τσιάρκα κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ελπίζουμε ο Αριστοτέλειος δρόμος να αποτελέσει θεσμό και πόλο έλξης εκατοντάδων αθλητών, διότι είναι περιοχή με παγκόσμιο ιστορικό ενδιαφέρον!!!!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb