Logo

Ομιλία στο ΚΗΦΗ Βέροιας για τις οστεοαρθρίτιδες και την εκφυλιστική σπονδυλοαρθρίτιδα

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ομιλία στο Κ.Η.Φ.Η από τον κ.Σκαμπαρδώνη Δημήτριο ορθοπεδικό, με θέμα τις οστεοαρθρίτιδες και την εκφυλιστική σπονδυλοαρθρίτιδα, που συνιστούν κυρίως προβλήματα της τρίτης ηλικίας.

Ο ορθοπεδικός ανέπτυξε πολύπλευρα και με σαφήνεια τα θέματα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις καινούργιες θεραπείες που έχουν θεαματικά αποτελέσματα σε γόνατο ,ισχίο, σπονδυλική στήλη, ώμο και αυχένα.

Τέλος, δόθηκε η δυνατότητα στους ωφελούμενους του προγράμματος να θέσουν και οι ίδιοι τα ερωτήματα τους σχετικά με τα ορθοπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το Κ.Α.Π.Α το προσωπικό και ωφελούμενοι του προγράμματος ευχαριστούν θερμά τον κ.Σκαμπαρδώνη Δημήτριο για την εθελοντική συνεργασία του.

P1011022

Γιορτή για την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων

Στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της τρίτης ηλικίας οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας πραγματοποίησαν γεύμα στο εστιατόριο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στη Βέροια.

Οι ηλικιωμένοι απόλαυσαν τον καφέ τους και γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες , τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς σε μία ατμόσφαιρα άκρως εορταστική.

Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένοι στους απόμαχους της ζωής ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι ηλικιωμένοι ευχήθηκαν να είναι όλοι γεροί και του χρόνου και να γιορτάσουν και πάλι όλοι μαζί.

Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η Βέροιας, ευχαριστούν το κατάστημα ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ για την άψογη φιλοξενία τους.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb