Logo

Κοινωνικό Παντοπωλείο απέκτησε ο Κοπανός (φωτογραφίες, βίντεο)

Εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοπανού. Αφορμή η ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Κοπανό, το οποίο θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον δήμο Νάουσας και ο στόχος ήταν η συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων.

Ο Χρήστος Στογιάννης, Δάσκαλος και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοπανού δήλωσε: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί παράρτημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ενιαίου Δήμου Νάουσας. Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τις ευπαθείς ομάδες. Υπάρχουν εθελοντές και η υπεύθυνη Νοσηλεύτρια, Στογιάννη Ελένη, για τη συγκέντρωση των φαρμάκων. Στηρίζουμε και βοηθάμε σαν χωριό τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ήδη έχουν εντοπιστεί σχεδόν 30 οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Υπάρχουν κριτήρια που πρέπει να αποδεικνύουν την οικονομική κατάσταση (φορολογική δήλωση), άρρωστος στο σπίτι, άνεργος, πολύτεκνος κ.α. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην Τοπική Κοινότητα σε ώρες που θα καθοριστούν (απογευματινές) και τα είδη που περισσεύουν θα αποστέλλονται στο κεντρικό Παντοπωλείο για να εξυπηρετηθούν κι άλλες οικογένειες».

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς οι επισκέπτες διασκέδασαν με λαϊκό και ποντιακό ρεπερτόριο, με τους Ν. Βαρούδη, Φ. Σιαμίδου, Κ. Σιαπανίδη.

Επόμενη εκδήλωση για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο.

Θα ακολουθήσει λαϊκή βραδιά με τους Θ. Γκογκίδη, Α. Ζουντουρίδη, Κ. Κακουλίδη, Α. Σιδηρόπουλου, Γιαννάκη και την ορχήστρα του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

{jlex}flickr:72157689442896485{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb